Captains Cocktail

  • catering-borrel-PTA
  • catering-borrel-PTA2
  • catering-borrel-PTA Bloem Bloem
  • catering-borrel-PTA-bite
  • catering-borrel-PTA-borrel-bite
  • catering-borrel-PTA-haute-friture

  OPDRACHTGEVER
  Passenger Terminal Amsterdam

  LOCATIE
  Passenger Terminal Amsterdam

  AANTAL PERSONEN
  175

  TYPE EVENT
  Borrel

  In opdracht van Passenger Terminal Amsterdam (PTA) caterde De BorrelFabriek de dertiende editie van de Captains Cocktail op z’n Borrels; met creatieve cateringconcepten die meer dan tot de verbeelding spreken. Van miniatuur smaakbommetjes tot Haute Friture en een Rembrandwand!


  DE VRAAG
  Deze 13e editie van de relatie-borrel stond in het teken van ‘Amsterdam’. Samen met partners Bloem Bloem, HWM en Faircom de taak om de gasten te verrassen en inspireren.

  ADDED MAGIC
  De aanwezige gasten werden op mysterieuze wijze in de lift ontvangen met een toepasselijke ‘Lift Me Up’ bite. Op de muis van de hand werd een miniatuur smaakbommetje bereid met o.a. szechuanpeper die de smaakpapillen wakker schudde. En omdat 2019 hét jaar van Rembrandt is, mocht deze Amsterdamse schilder niet ontbreken op dit feestje. Steak tartare en vegan steak tartare werden gepresenteerd op de Rembrandtwand en door een artistieke muze voorzien van de final touch vanaf haar schilderspalet. En waar zou Amsterdam zijn zonder de befaamde bitterballen en frietjes op elke hoek van de straat? Wij brachten deze oeroude Amsterdamse snacks in een chic jasje; gepresenteerd als ‘Haute Friture’.

  Directeur Dick de Graaff: “De BorrelFabriek heeft zichzelf weer overtroffen getuige de vele complimenten die wij van gasten hebben mogen ontvangen. Jullie creatieve input heeft ook deze editie van de Captains Cocktail culinair gezien naar een hoger plan getild. Dank!”

  ZO DOEN WE DAT

  Op basis van het intakegesprek presenteren we twee voorstellen op conceptboards. Hieruit kiezen we samen welke we uitwerken voor productie.

   MEER CASES

   BUREAU VOOR REURING

   Diner

   INAVATION AWARDS

   Diner

   CHOICE AWARDS

   Diner

    INTERESSE GEKREGEN?

    Laat een berichtje achter en dan bellen we jou terug!

    HAPPY CLIENTS

    “Jullie zijn een feestje om mee te werken, jullie enthousiasme is aanstekelijk en die ravioli is echt Holy”

    SOGETI – PART OF CAPGEMINI

    “Als ik één cateraar mag noemen die bij ons creatief gezien het verschil maakt, maar ook altijd kwaliteit levert dan is dat De BorrelFabriek.”

    DE KROMHOUTHAL

    “Jullie creatieve input heeft ons evenement naar een hoger plan getild en alleen jullie crewcatering is al een feestje op zich. Dank voor alles!”

    LOYENS & LOEFF N.V.

     Honger naar
     meer?

     Hebben we je zo enthousiast kunnen maken dat je meer wilt weten? Wat leuk!
     Download de brochure of vul gelijk het onderstaande formulier in. We zijn benieuwd naar jou!

     * Verplichte velden