Relatie evenement
Kromhouthal

OPDRACHTGEVER
Kromhouthal

LOCATIE
Kromhouthal

AANTAL PERSONEN
100

TYPE EVENT
Walking diner

Amsterdamse creatieve cateraar De BorrelFabriek pakt uit op de tweede editie van Celebrate Summer, het jaarlijkse relatie evenement van de Kromhouthal en deed dat met nieuw elan.

DE VRAAG

Alweer de tweede editie van dit zomerse evenement vond plaats en aan De BorrelFabriek wederom de vraag om ook voor deze editie een catering invulling te ontwikkelen met inhoud voor een selecte groep van eventorganisatoren, corporate eventmanagers en toonaangevende eventbureaus.

ADDED MAGIC

De Amsterdamse cateraar greep deze kans met beide handen aan om een 3 in 1 lancering te doen: nieuwe concepten, nieuwe smaken én de nieuwe huisstijl vonden elkaar op het met zonovergoten terras aan het Amsterdamse IJ. Bij aankomst werden gasten ontvangen met een Magic punch van uit een metershoog XXL cocktailglas geserveerd. Voordat men in groepjes naar het Smaaktheater met de flamboyante van kop-tot-kont chef Nel Schellekens werd geleid, kon men zich tegoed doen aan Hollandse Nieuwe. Hierna stond culinair gezien onder andere de bok in de spotlights. Dit onorthodoxe stukje vlees past goed bij de even zo onorthodoxe catering concepten van De BorrelFabriek.

OPDRACHTGEVER

Kromhouthal

AANTAL PERSONEN

100

LOCATIE

Kromhouthal

TYPE EVENT

Walking diner

Amsterdamse creatieve cateraar De BorrelFabriek pakt uit op de tweede editie van Celebrate Summer, het jaarlijkse relatie evenement van de Kromhouthal en deed dat met nieuw elan.

DE VRAAG

Alweer de tweede editie van dit zomerse evenement vond plaats en aan De BorrelFabriek wederom de vraag om ook voor deze editie een catering invulling te ontwikkelen met inhoud voor een selecte groep van eventorganisatoren, corporate eventmanagers en toonaangevende eventbureaus.

ADDED MAGIC

De Amsterdamse cateraar greep deze kans met beide handen aan om een 3 in 1 lancering te doen: nieuwe concepten, nieuwe smaken én de nieuwe huisstijl vonden elkaar op het met zonovergoten terras aan het Amsterdamse IJ. Bij aankomst werden gasten ontvangen met een Magic punch van uit een metershoog XXL cocktailglas geserveerd. Voordat men in groepjes naar het Smaaktheater met de flamboyante van kop-tot-kont chef Nel Schellekens werd geleid, kon men zich tegoed doen aan Hollandse Nieuwe. Hierna stond culinair gezien onder andere de bok in de spotlights. Dit onorthodoxe stukje vlees past goed bij de even zo onorthodoxe catering concepten van De BorrelFabriek.

MEER CASES

ENTREE AWARDS

Feest

BUREAU VOOR REURING

Diner

HOT ITEM

Feest

INTERESSE GEKREGEN?

Laat een berichtje achter en dan bellen we jou terug!

HAPPY CLIENTS

“Jullie zijn een feestje om mee te werken, jullie enthousiasme is aanstekelijk en die ravioli is echt Holy”

SOGETI – PART OF CAPGEMINI

“Als ik één cateraar mag noemen die bij ons creatief gezien het verschil maakt, maar ook altijd kwaliteit levert dan is dat De BorrelFabriek.”

DE KROMHOUTHAL

“Jullie creatieve input heeft ons evenement naar een hoger plan getild en alleen jullie crewcatering is al een feestje op zich. Dank voor alles!”

LOYENS & LOEFF N.V.

Honger naar
meer?

Hebben we je zo enthousiast kunnen maken dat je meer wilt weten? Wat leuk!
Download de brochure of vul gelijk het onderstaande formulier in. We zijn benieuwd naar jou!

* Verplichte velden