Borrel organiseren?
Van 50 t0t 5.000 gasten, it’s in our DNA

Niets zo saai als een borrel waar alles standaard is. Wij gaan veel verder dan alleen het serveren van eten en drinken. Wij mixen vakmanschap met creativiteit waardoor je het plezier proeft. Hier word je blij van!

Wij verrassen uw gasten graag met een borrelhapje op z’n ‘borrels’: de no-coquille gepresenteerd vanuit een Amsterdamse Snackmuur, een Say Cheeese hakblok met onze zelfgemaakte chutneys, gemaakt van de left-overs uit onze groentetuin. En sinds kort hebben we zelfs een eigen gefermenteerd borreltje uit de Borrel Fermentatiefabriek waar we de lekkerste cocktails mee maken. We love food, fight waste and like to serve you experiences.

ZO DOEN WE DAT

Elk event verloopt natuurlijk anders maar in grote lijnen loopt het zoals hierboven benoemd. We bouwen graag een culinair concept naar jouw wensen.

CASES

ENTREE AWARDS

Feest

CHOICE AWARDS

Diner

cases-catering-PTA-cases
CAPTAINS COCKTAIL

Borrel

INTERESSE GEKREGEN?

Laat een berichtje achter en dan bellen we jou terug!

HAPPY CLIENTS

“Jullie zijn een feestje om mee te werken, jullie enthousiasme is aanstekelijk en die ravioli is echt Holy”

SOGETI – PART OF CAPGEMINI

“Als ik één cateraar mag noemen die bij ons creatief gezien het verschil maakt, maar ook altijd kwaliteit levert dan is dat De BorrelFabriek.”

DE KROMHOUTHAL

“Jullie creatieve input heeft ons evenement naar een hoger plan getild en alleen jullie crewcatering is al een feestje op zich. Dank voor alles!”

LOYENS & LOEFF N.V.

Honger naar
meer?

Hebben we je zo enthousiast kunnen maken dat je meer wilt weten? Wat leuk!
Download de brochure of vul gelijk het onderstaande formulier in. We zijn benieuwd naar jou!

* Verplichte velden