Congres catering waarbij food waarde toevoegt

Festival style of juist een food thema die de kernboodschap van het congres benadrukt? Wij maken eten en drinken relevant en congressen leuk. Dit doen we o.a. door onze creatieve concepten in te zetten en zo waarde toe te voegen.

Gaat het congres over duurzaamheid? Wij verrassen uw bezoekers graag met ons Lean & Mean concept. Of wat dacht u van ons Tosti Madness concept waarbij uw logo op de tosti wordt getatoeëerd? Tel daarbij op de lekkerste koffie vanuit de bakfiets of een mooi glas wijn vanuit onze mobiele variant van de one stop wine shop en het is duidelijke: we love to serve you experiences!

ZO DOEN WE DAT

Elk event verloopt natuurlijk anders maar in grote lijnen loopt het zoals hierboven benoemd. We bouwen graag een culinair concept naar jouw wensen.

CASES

cases-catering-PTA-cases
CAPTAINS COCKTAIL

Borrel

RELATIE EVENT

Borrel

HOT ITEM

Feest

INTERESSE GEKREGEN?

Laat een berichtje achter en dan bellen we jou terug!

HAPPY CLIENTS

“Jullie zijn een feestje om mee te werken, jullie enthousiasme is aanstekelijk en die ravioli is echt Holy”

SOGETI – PART OF CAPGEMINI

“Als ik één cateraar mag noemen die bij ons creatief gezien het verschil maakt, maar ook altijd kwaliteit levert dan is dat De BorrelFabriek.”

DE KROMHOUTHAL

“Jullie creatieve input heeft ons evenement naar een hoger plan getild en alleen jullie crewcatering is al een feestje op zich. Dank voor alles!”

LOYENS & LOEFF N.V.

Honger naar
meer?

Hebben we je zo enthousiast kunnen maken dat je meer wilt weten? Wat leuk!
Download de brochure of vul gelijk het onderstaande formulier in. We zijn benieuwd naar jou!

* Verplichte velden