Walking dinner
  op locatie

  Verras jouw gasten met een walking dinner new style, op z’n Borrels. Hoe dat in z’n werk gaat? In de basis gaat eten en drinken over samen komen, connectie maken met de ander. Waar draait het event om, wat is de boodschap? Vanuit een food ingang voegen wij waarde toe aan de kernboodschap van het event en brengen we de gasten in contact met elkaar.

  • walking-dinner-op-locatie
  • walking-dinner
  • walking dinner hot items

  Walking dinner catering concepten

  Wij staan bekend om het anders dan anders cateren. Een walking dinner gepresenteerd vanuit food trucks of happen die ingelopen worden door een gastvrouw vinden wij te normaal. Wij willen dat er iets ontstaat tijdens het evenement. Wat dacht je van starten met onze Network Balls als amuse; deze dilemma ballen helpen gasten met elkaar te connecten. Aanvullend trekken de gasten oesters uit de oesterwall en dansen onze Brainwave Barbella’s door de menigte en voorzien gasten van ‘food for thought’. En als afsluiter: het mega hakblok met boeren kazen. Waar gasten zich om heen verzamelen en a la minute stukken kaas worden afgesneden en genuttigd. Dit zijn stuk voor stuk catering concepten die de aandacht vragen en zorgen voor reuring.

  Wij bruisen van de inspiratie en gaan graag met je om de tafel om jouw evenement extra sjeu te geven. Zodat elke gast met een big smile naar huis gaat.

  Walking dinner op locatie

  De walking dinner kan op veel locaties plaatsvinden. We zijn preffered cateraar bij o.a. De Kromhouthal, TheaterAmsterdam, Het HEM en het RDM in Rotterdam. Maar we komen met alle liefde naar jouw kantoor om de centrale hal om te toveren tot volwaardige evenementenlocatie.

  Heb je zelf een mooie externe locatie in gedachten? Zo lang we onze aggregaat mee hebben, kunnen wij cateren op bijna elke denkbare locatie. Laat het ons dus vooral weten.

  ZO WERKEN WE

  Op basis van het intakegesprek presenteren we twee walking dinner voorstellen op conceptboards. Hieruit kiezen we samen welke we uitwerken voor productie.

   CASES

   ENTREE AWARDS

   Feest

   RELATIE EVENT

   Borrel

   CHOICE AWARDS

   Diner

    HAPPY CLIENTS

    “Jullie zijn een feestje om mee te werken, jullie enthousiasme is aanstekelijk en die ravioli is echt Holy”

    SOGETI – PART OF CAPGEMINI

    “Als ik één cateraar mag noemen die bij ons creatief gezien het verschil maakt, maar ook altijd kwaliteit levert dan is dat De BorrelFabriek.”

    DE KROMHOUTHAL

    “Jullie creatieve input heeft ons evenement naar een hoger plan getild en alleen jullie crewcatering is al een feestje op zich. Dank voor alles!”

    LOYENS & LOEFF N.V.

     Honger naar
     meer?

     Hebben we je zo enthousiast kunnen maken dat je meer wilt weten? Wat leuk!
     Download de brochure of vul gelijk het onderstaande formulier in. We zijn benieuwd naar jou!

     * Verplichte velden